tekst om mit arbejde med par

Jeg fik forfattet en lille tekst om mit arbejde med par som skal giftes - send den endeligt videre, hvis I kender folk som kunne bruge mig! Vielsesringe Den russiskfødte smykkekunstner Ossip Frolov fremstiller vielsesringe efter individuel bestilling. Slet ikke alle har brug for vielsesringe fremstillet på bestilling. For dem findes der hav af muligheder i landets storecentre og smykkebutikker. Men dem som har brug for at sætte deres personlige præg på deres vielsesring er altid velkomne hos Ossip Frolov.

torsdag

har uploaded billeder som blev brugt til et nyt sæt postkort.. Det er dejligt at høre at mange af de postkort hænger på folks køleskabe :-)

vindue

har igår og idag arbejdet på et nyt vinduesdekoration i butikken. Var som altid meget usikker undervejs, men det blev ok. Spændt på at høre de besøgendes kommentarer.

udvikling

har arbejdet i "juleferien" (skulle aflevere nogle ringe som ikke var julegaver men skulle bruges omkring nytrår - en forlovelsesring og en fødseldagsgave til een som er født første januar) Men ellers arbejdede med at kopere/efterligne et værk af mesteren Rene Lalique. Jeg mener ikke der findes nogen større. En ring som forestiller fire svaner som sejler på vandet. At lave vand, blive bedre til at gengive vand - det er min drøm. Svanerne er emalierede figurer. Nye teknikker, nyt billedsprog. Behøver jeg at sige at min ring blev rimelig grim i fh t mesterens? Som Dali sagde: vær ikke bange for at opnå det perfekte, det kommer du aldrig til.
Så et forsøg på at kopere et mesterværk af en genial kunstner har skubbet og formet mig her i den kolde tid.

Log ind