Drømmer om at blive urdesigner

Jeg har - siden jeg var helt lille - haft en drøm om at blive urdesigner. Det er en drøm, som jeg vil gøre alt for at opfylde. Min far er byens mest kendte urmager, hvilket måske forklarer min interesse for ure. Man skulle måske tro, at jeg ejer en masse ure, men det er faktisk ikke tilfældet. Jeg ejer i øjeblikket tre ure, som jeg bruger til henholdsvis hverdag, arbejde og festlige lejligheder. 

 

Design er min store passion 

Der er ingen tvivl om, at design altid har været min store passion. Da jeg skulle vælge linje i gymnasiet, valgte jeg selvfølgelig en linje, hvor kunst og design var i fokus. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund, da jeg elsker at blive undervist i disse fag. Jeg suger til mig, og jeg føler, at jeg bliver klogere og klogere for hver uge, der går i øjeblikket. Det er også en af hovedårsagerne til, at jeg har valgt at oprette mig på Cph-Art.dk. 

 

Jeg savner flere lektioner i kunst og design i folkeskolen

Artiklen er udgivet i samarbejde med Infobarn.dk og Pengebog.dk

 

Det er mig en gåde, hvorfor kunst og design ikke fylder mere i den danske folkeskole. Vi skal selvfølgelig holde fast i at undervise i vigtige fag som matematik, dansk og engelsk – men vi må altså ikke glemme fag som kunst, design og andre kreative fag. Set med mine øjne er disse fag mindst lige så vigtige som fysik, geografi og biologi, som der bliver sat mange lektioner af til i en gennemsnitlig folkeskoleklasse.

 

Vi skal uddanne kunstnere

 

Log ind