Kommunal-astrologi og bestillings-job!

 For det første - hvordan i Københavns Kommune vælger man astrolog? Hvordan ved kommunale ansatte at netop denne astrolog kommer med den rigtige astrologisk vurdering af gunstighed eller ugunstlighed af den pågældende dato? Hvor er kriterier for astrologisk professionalisme?

Hvad vil Københavns Kommune opnå med sådan en horoskop?

OK, den glade budskab var: "Gift Jer den dag!" - MEN, hvis astrologi skal bruges seriøs, så bør den jo besvare et konkret problemstilling.

Snevejr

For den rigtige oplevelse, start video inden du begynder at læse! ;-) God fornøjelse!

Det sneede og de hvide fnug prikkede i ansigtet med deres kolde berøring. Vinteren er kommet for alvor og lovede en hvid Jul. Det var frostvejr og den nyfaldne bløde og dunagtige sne knirkede under hendes fødder.

Snefnuggene dansede under lyskegler - og der var rigtig mange af dem. De glimtede i natten og man kunne sætte Tjajkovskijs “Svanesøen” til deres dans for at fuldendte skønheden.

Juleshoppetid

Det var Juleshoppetid. Folk myldrede i butikker, der var pyntet op med skinnende røde og gyldne kugler, røde sløjfer med glimmer, som blev sat op på grønne grankviste, der var lavet af plast og havde en unaturlig dybgrøn farve. Der var varmt indenfor af folkemængden, så de fleste bar deres overtøj over armene, sammen med de utallige poser med nyindkøbte ting og sager, de fleste var allerede pakket ind i farvet og mønstret gavepapir.

Hun var her egentlig ikke fordi hun skulle handle, men det var da alligevel rart at se varerne og prøve hatte i Illums hatteafdeling. 

Det var en blind date. Hun skulle finde en mand, der bar på et bestemt tegn.

Sommer i København

Foto Nemirax

Alnair sad ved et cafébord foran “Europa” - et af Københavns mest centrale og afsindigt kedelige steder. Sommeren var på hæld eller var det efteråret der var ved tage fat? Det var ikke længere så varmt at man rendte rund i klipklappere eller sandaler, det var blevet sko-tid og det var hun egentlig glad for. Hun kunne godt lide at gå i sine højhælede sko, der løftede hende op over mange af hendes veninder og over nogle af hendes mandlige venner.

Det moderne astrologi og spørgsmål om troværdighed.

Det er mange, der anser astrologi som et nemt måde for at få penge ud af naive mennesker. Således bliver den også behandlet - som noget skummelt sjusk. Desværre sådan et syn har også sin berettigelse Hvis man ser et google - annonce om astrologiske ydelser, så kan man hurtig finde et tilbud om personlig horoskop for 226- kr. Magen til utroværdighed kan man dårlig finde! For de penge kan man ikke få andet end computerkompileret horoskop, uden at et levende menneske vil have tid eller lyst til at kast blik på den. Det er UMULIG at lave horoskop via computer, da der findes ingen programmer, der har alle de nødvendige udregninger inkluderet og som vil kunne lave den rigtige analyse ud af helheden. På den måde et “personlig horoskop” for 226- kr. ikke andet en svindel.

Log ind