GinaThorstensen "collageblue"

Trailerparkungdommen

Trailerpark Festival har siden deres start præsenteret en række fantastiske, frenetiske, fabelagtige, forrygende futuristiske festivaler og gør det uden tvivl igen i år. Festivalens kunstdel er som de forrige år en righoldig skatkiste af utæmmet kreativitet.

Rimon

For fjerde år i træk vender den dynamiske duo Mikkel Bang Bang og Petruska Miehe-Renard tilbage for, at tage hånd om scenografien og kurateringen af kunstinstallationerne. Hovedscenen skabes af designgruppen Obscura, der er kendte for deres vilde videoinstallationer og fantastiske konstruktioner. Den prisvindende kunstner Jakob Kvist vil stå for en sammenhængende installation af lys på festivalpladsen, og Reffeltbrøgger, som har haft en travl sommer med installationer på både Roskilde og Distortion, har designet en fabelagtig installation til Trailerpark. Desuden vender IRL-Dept video-installationer og det hollandske byggehold Softcore tilbage efter, at have deltaget tidligere år. Og festivalgængerne går heller ikke glip af de unikke stofskabninger Gina Thorstensen har skabt til festivalen. Festivalens gæster vil desuden have muligheden for at bevidne skabelsen af syv vægmalerier, der males simultant som en del af festivalens levende kunstværksted. Simon Væth, Miss Lotion, Marie J Engelsold vil repræsentere de lokale kunstnere imens den hollandske illustrator Iris Deppe, den norske Gina Thorstensen, den brasilianske vægmaler Rimon Guimarães og den israelske gadekunstner Klone Yourself vil være kunstholdets internationale islæt.

Simon Vaeth "Drukkenskab"

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« December 2017
mantironstorfrelørsøn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Log ind