Dokumentar- og Kunstfilm i GalArtery

Dokumentar- og Kunstfilm i GalArtery

GalArtery præsenterer fire spændende men vidt forskellige filmkunstnere.

Lørdag d. 19. december Kl. 15.30

Gratis entré

GalArtery
Æblestien 2, 2300 Kbh S
www.kulturevolution.dk

Enter Iran

Denne dokumentarfilm følger nogle unge menneskers liv og deres kamp for frihed og fremtid før, under og efter præsidentvalget i Iran 2009.
"Enter Iran" er en stærk og personlig fortælling om livet i den Islamiske Republiks hovedstad under de blodigste uroligheder i 30 år.

Denne film er skabt af en antropologistuderende fra Danmark og en filminstruktør fra Italien. Nogle af optagelserne er filmet lige under og efter selve valget, hvor alle udenlandske journalister og medier var blevet sendt ud af landet. Der har derfor været en kæmpe fare forbundet med denne film fordi optagelserne er ulovlige og kunne have kostet menneskelige tragedier og i værste fald menneskeliv.

Mia Irmgard Klit (1985)

Mia Irmgard Klit har en dyb fascination for skønheden, grimheden, samt ekstreme seksualiteter som tvekønnet og intetkønnet. Jo mere absurd og surrealistisk jo bedre. Kontrasten mellem sort og hvid er for hende mere farverig end hele farvecirklen til sammen.

Mia Irmgard Klit startede i februar 2009 kunstbevægelsen Artefakt. Gruppen fungerer, i kunstens navn som eventarrangører og har til formål at bryde den traditionelle kunstforståelse og dens økonomiske funktion. Dertil, har den også til formål at fremme unge ukendte kunstnere og integrationen af kunsten i det offentlige rum. Gruppen har medvirket under events som Distortion, Artclub, Vesterbro Kunstfestival, Galore & Unfair mm. Og den har selv arrangeret ArteFakt Pre- Opening Party og ArtEXchange i samarbejde med Artmoney.
Mia Irmgard Klit vil præsentere en række korte kunstfilm.

Walkings & Sittings

Jesper Dalmose præsenterer disse sekvenser af levende billeder og musik. Filmene varer mellem 4 og 9 minutter og indeholder én person med paraply i forskellige landskaber og situationer. I Walkings & Sittings udforskes langsomhedens, omtankens og tilfældets værdi og kvalitet.
Conceptet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Mathias Dalmose som laver musikken og Jesper Dalmose som står for idé og produktion.
Følgende film vil blive vist: Walking Amager, Walking Thunder, Walking Santa Cruez, Tenerife og Sitting Kefalonia.
Walkings & Sittings har været vist i flere forskellige sammenhænge i Literaturhaus i Møllegade og senest i Helligåndshuset i forbindelse med udstillingen ARTexchange.
Jesper Dalmose har i mange år haft galleri, og arbejdet som kurator og kunstskribent.

ZENIA

Zenia eller ”Rødhætte” er en performancekunstner, hvis performances er yderst ekstreme, absurde, groteske, ekspressive og for nogen stødende.
Zenia har optrådt sammen med art-rockbandet A LOVE YOU, med blandt andet et orgasme-show og en performance hvor hun befandt sig i et kæmpe akvarium nøgen med snorkel.
Zenia præsenterer en optagelse af en af hendes nøgen-performances optaget på Warehouse9.

Event price: 
0,-
Event type: 
film
Dato: 
Saturday, December 19, 2009

Event kalender

Su Mo Tu We Th Fr Sa
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
9
10
11
12
13
14
15
 
 
 
 
 
 
 
16
17
18
19
20
21
22
 
 
 
 
 
 
 
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
 
 
 
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 

Bliv en forfatter!

Bliv en forfatter!