ANNETTE STEINHART Fernisering

ANNETTE STEINHART Fernisering

Annette Steinhart udstillede første gang i Amager Kunstforening da hun var 19 år og har sidenhen udstillet rundt om i Danmark, i Sverige, Norge, Tyskland, Amsterdam, Polen, Long Island, New York, Bangladesh og sidst i Litauen.
 Hun har lavet både billedkunst, film og performance, og blandt andet var hun initiativtager til kunstgruppen OKTAN.
Hun har været assistent på Hans Christian Rylanders udsmykning til Christiansborg, der har været udstillet på Den Frie. Den blev senere udsmykning til proviantgården, hvor hun var maler på fresko malerier på Christiansborg.
Hun har lavet video produktioner, været sminkør, scriptgirl og selv lavet en film om ”kineserne i storbyen”, der vare en time og er blevet vist som undervisnings film på forskellige højskoler både her i Danmark, Polen og Norge. Sidst film var om udstillingen i Vilnius, Litauen, der blev vist på Christiania.
Om sig selv som maler siger hun:
”Jeg vil fortsætte med at male, da det giver mig en stor glæde og mening i mit liv. At blande farver har været en del af min udvikling som billedkunstner. At fremtrylle paletten og komponere farverne med og mod hinanden er en vigtig del i min vandring, som skabende kunstner og diskussionen mellem linjerne, er en vigtig ingrediens i mit billedsprog.”
Annette Steinhart vil blive den første billedkunstner der udstiller i kunstforeningen Det poetiske bureaus nye lokaler.
Du kan opleve hendes billeder i åbningstiden fra d. 2. Juni, hvor der vil være fernisering fra kl. 12.00 – 14.00 , Ourøgade 34 B , Østerbro
Efter ferniseringen vil der blive holdt åbningsfest for bureauet galleri og litteraturscene. Der vil være åbenscene og optræden af forskellige indbudte kunstnere hele resten af dagen, forhåbentlig godt vej og ekstra billig bar!

Event price: 
gratis
Event type: 
fernisering
Dato: 
Saturday, June 2, 2012

Event kalender

Su Mo Tu We Th Fr Sa
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
 
 
 
 
 
 
 
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
 
 
 
 
18
19
20
21
22
23
24
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 

Bliv en forfatter!

Bliv en forfatter!