Dobbelt-event: Ord under Himlen i Kongens Have og grønne feer på Bliss Cocktailbar med Det Danske AbsinthSelskab

Digteren Verlaine med absinth

Lørdag den 22. august byder på en unik dobbelt-event! Det årlige lyrikarrangement Ord under Himlen i Kongens have følges i år op af afterparty på Bliss cocktailbar i Kompagnistræde med mulighed for at nyde mad, drikke, mere lyrik og selskab med digtere og lyrikelskere.

Arrangementet Ord under Himlen udspringer ved indgangen til Kongens have ved Kronprinsessegade/Gothersgade, hvorefter digterne vil fordele sig i haven, og eventen samles igen ved Café Herkules kl. 16 til øl, vand, fællesfoto med mere. Se mere om arrangementet på http://ordunderhimlen.urbanblog.dk/om/, hvor du kan læse mere om arrangementet og se eksempler på de medvirkendes poesi.

Herefter er der mulighed for at bevæge sig videre til Bliss cocktailbar. Her vil optrædende såvel som gæster have mulighed for at møde hinanden, spise middelhavslækkerier, og i den poetiske anledning er der særlige priser på øl og naturligvis på absint – en drik som stedet har som speciale.

Når du som poet alligevel besøger Bliss efter Ord under Himlen, skal du vide, at Bliss arbejder på at lave et lille lyrik-bibliotek på stedet. Har du en digtsamling som du vil donere, så tag gerne et eksemplar med og vær med til at sætte dit præg. Giv stedets gæster mulighed for at nyde en absint til støvet musik og DINE ord.

Til de der ikke har fået sagt eller hørt ord nok, vil der hen på aftenen være 2 timers åben mikrofon. Princippet fungerer som vanligt med ”taler-liste” og ca. 5-10 minutters seancer.

Da denne aften er stedets første egentlige event, vil der blive taget billeder i professionel kvalitet til minde om aftenen.

Bliss fungerer som ”hovedkontor” for Det Danske AbsintSelskab og har i skrivende stund 11 slags ægte absint fra Frankrig og Schweiz, produceret efter autentiske opskrifter. Stedet er udstyret med ægte absintfontæner til den helt rigtige forberedelsesmetode. Således kan du denne aften drikke ægte absint, præcis som Baudelaire, Verlaine og Rimbaud gjorde det på deres tid. Det Danske Absintselskab vil være til stede, svare på spørgsmål, aflive de værste myter om absint samt fortælle ”et par røvere” fra deres rejser.
Læs mere på http://www.absinthium.dk/ og www.bliss-cocktails.dk
Der bydes naturligvis også på andre drikke og cocktails (både med og uden absint).

Vel mødt til en memorabel, poetisk og smuk sensommeraften!

 

 

Event price: 
gratis
Event type: 
performance
Dato: 
Saturday, August 22, 2009

Event kalender

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1
2
3
4
5
6
7
 
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
 
 
 
 
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
 
 
 
 
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 
 
29
30
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 

Bliv en forfatter!

Bliv en forfatter!