cph-art er et netbaseret tidsskrift, der har kultur som hovedemne. Samtidig er det et samlingssted for upcoming kulturproducenter indenfor både musik, teater, design, billedkunst, arkitektur og mode. cph-art fremstår både på dansk, engelsk, russisk og på sigt på en række andre sprog.

Dette vil danne ramme for en international debat om kunst og kultur og fremme et positivt kendskab til dansk kulturliv i udlandet. Sitets kunstnere og deres kulturelle projekter får herigennem mulighed for større international omtale, idet vi præsenterer danske kunstnere og dansk kulturliv til omverden.

cph-art vil fremme meninger og holdninger om kulturen og dens udvikling. Stedets brugere får mulighed for at kommentere de forskellige artikler og kunstnernes undersider. Dette vil skabe dialog mellem kunstnere, anmeldere og offentlighed, samt skabe grundlag for en offentlig debat om forskellige kunstrelaterede emner. På den måde vil cph-art stimulere den generelle viden om dansk kunst og kultur.

cph-art vil demonstrere mangfoldigheden i det danske kulturliv og formidle kendskab til kunstneriske værker, der ellers ikke ville blive kendt i offentligheden. Det vil stimulere både internationale kontakter og kontakten mellem det offentlige, erhvervslivet og de kreative miljøer.

Vi er altid glade for feedback og kreativ input.

Skriv til os: mail

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Sitet

Vil I ikke nok være søde og fjerne den belastende flash ting som ligger øverst på siden???
Man kan ikke komme til at uploade nye værker, fordi den stjæler skærmen og ligger sig over menuen, og sitet virker ikke optimalt, så når man bare klikker på Tilføj, så bliver man sendt til en side, som ikke virker, så alt står hulter til bulter. Jeg skal ikke kunne sige om det kun er på en netbook man har problemet, men det gør ihvertfald at cph-art.dk ikke kan bruges til noget, når man ikke kan opdatere sit galleri.

Tak for kommentar om flash

Vi vil tænke på alternativer for den. Indtil videre det er en go måde at vise billeder. Det, at man kan ikke uploade billeder til galleri: det har vi sendt mail om for langt tid siden: det er kun betalende kunstnere der bliver vist og har mulighed for at uploade billeder til galleri. Man kan betale her:
http://www.cph-art.dk/betaling/kunstnerprofil
Så vil vi sørge for at billederne bliver vist, blandt andet via facebook.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind