Poeter Rene Rassmussen og Rene Sandberg i den gamle poetiske bureau

KUNSTFORENINGEN – DET POETISKE BUREAU GÅR OBLIGATIONSVEJEN

Kunst og litteraturforening – Det poetiske bureau,  der har været hjemløse siden de forlod Griffentfeldtgade for et halvt år siden, vil nu udstede obligationer for at kunne etablere sig et nyt sted.  

Kunstforeningen har gennem forår og sommer lavet arrangementer forskellige steder i byen, hvor de har kunnet finde rum til det.

Foreningen har nu fundet nogle egnede lokaler, stadig beliggende på Nørrebro, men har fundet ud af at den nuværende etableringskasse ikke helt rækker til, at kunne indtage nogen nye egnede lokaler hvor kunstarterne frit kan folde sig ud.

50.000 danske kroner vil kunne skabe dette rum.

Kræfter i foreningen har så udtænkt den idé at lade kunst og kapital komme til udtryk sammen, ved at udstede en række poetiske Bureaukratiske obligationer.

Kunst og litteraturforeningen – Det poetiske bureau udsteder ganske simpelt obligationer for 50.000 kr. som det er udregnet det vil koste at etablere et rum for poetiske bureaukrater og deres kunst.

Det poetiske bureau får forskellige kunstnere til at udsmykke med ord og grafik for 50.000 kr. obligationer. Derefter vil Det poetiske bureau sælge disse obligationer ved deres arrangementer den kommende tid.

Kunstneriske bureaukratiske obligationer, der hovedsagelig vil være bundet i indskuddet til de nye lokaler, vil være om ikke en sikker forretning, så lige til at hænge på væggen og meget mere brogede og udtryksfulde end danske pengesedler og græske statsobligationer.

Dertil vil der være mange og flere forskellige, så der vil være noget for en hver smag.

Vil du støtte Det poetiske bureau og give et bidrag til obligations - workshop, kan du gøre det via http://crowdfunded.dk/projects/29-det-poetiske-bureau-en-vision

Foto: Zenia Grynberg

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind