Han kan også lave kunst!

Lars Kraemmer selvprtrait, detalje

Mulighed for at se Lars Kræmmers egne værker er efterhånden en sjældenhed, da Lars har travlt med administrationen af Art Money-konceptet. Derfor er cph-art glade for at kunne fortælle om den aktuelle udstilling af Lars’ malerier og tegninger på "Den Poetiske Bureau" på Nørrebro i København.

Med alt den snak om Art Money, Lars Kræmmer som bankdirektør og sager mod Finanstilsynet kan man nemt glemme hvor henne alt dette tog sin begyndelse. Hvad er det der var før? Hvad er det Lars Kræmmer har lavet før? Man kan nemt glemme at Lars rent faktisk også er kunstner og at han ud over produktion af Art Money og administration af det voksende koncept også kan tegne. At han rent faktiskt også laver malerier. Dette faktum kan beskues nu, på hans udstilling i "Den poetiske bureau" i Griffenfeldtsgade 52 på Nørrebro i København.

Nede i kælderen kan man nyde Lars’ små tegninger: "Jeg har altid min tegneblok med, og som mange andre fører dagbog, fører jeg min dagbog i form af tegninger, som afbilleder mennesker og situationer jeg møder i det daglige samt under mine rejser.

I kælderen kan man også se Lars Kræmmers selvportræt, der viser det, som man ikke kan se med øjnene. Der viser den sarte sjæl som lever i den mand, der i så mange år har lagt energi i at få Art Money-konceptet til at vokse, som har overvundet mange dårlige odds og som ikke vælger de nemme veje, men lever efter sit hjerte.

grafik af Lars Kraemmer

Event kalender

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1
2
3
4
5
6
7
 
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
 
 
 
 
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
 
 
 
 
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 
 
29
30
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 

Bliv en forfatter!

Bliv en forfatter!