byg grundlag for din kunstprojekt ved hjælp af mange

At få startet drømmen er blevet en let kunst

Der er nu mulighed for at finde de nødvendige kontanter til dit drømmeprojekt, selv hvis dine egne finanser kommer til kort, og banken siger stop. Crowdfunded, dit netværk og din evne til at reklamere kan bane vejen for, at netop dit projekt skydes i gang.

Crowdfunded.dk bygger på idéen om crowdfunding, som betyder, at mennesker i fællesskab sponsorerer et projekt. Crowdfunded.dk er startet af en gruppe ildsjæle og på baggrund af erfaringen, at mange ellers gode projekter forbliver i idéfasen på grund af manglende finansiering.

Kunsten er social

Fundraising er et velkendt begreb hos idérige ildsjæle. Men trods en stor indsats med fondsansøgninger og promovering hos både venner, bekendte, kollegaer og andre investorer kan en startkapital være svær at stable på benene. Dette ønsker vi bag Crowdfunded at lave om på ved at skabe et fællesskab mellem kreative projektejere og publikum - kort sagt: at gøre kunsten social.

Med hjemmesiden crowdfunded.dk får du som projektejer en interaktiv platform til at samle de fornødne penge til gennemførelsen af dit projekt. Alt du skal gøre er at indsende dit projekt med en beskrivelse og en video og det beløb, som er krævet for, at projektet kan føres ud i livet. Som sponsor får du omvendt muligheden for at være del af et kreativt fællesskab og vise din begejstring med en donation. Du kan selv administrere, hvor meget du vil donere.

Alt eller intet

Crowdfunded er en non-profit organisation med dit projekt i centrum og en ‘alt eller intet’-ideologi.

Opnås den ønskede finansiering, går pengene til dig som projektejer, men lykkes det dig ikke at skaffe dit beløb, får alle sponsorer tilbagebetalt deres donationer. Det kan altså aldrig komme til at koste dig noget at få lagt et projekt på hjemmesiden. 

I Crowdfunded interesserer vi os for kreative og innovative projekter og ønsker at se dem ført ud i livet. Derfor beholder du som projektejer alle rettighederne. Vi anbefaler dog, at du krediterer dine sponsorer med en lille gave i form af et billede, musikstykke, eller hvad din idé nu lægger op til.

Gemmer du på en genial idé?

Så gå ind på hjemmesiden, facebookprofilen eller på twitter og væk dit hjertebarn til live. Vi glæder os til at kickstarte dit drømmeprojekt!

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Du kan allerede støtte Det Poetiske Bureau!

http://crowdfunded.dk/projects/29-det-poetiske-bureau-en-vision
Så vi kan lave obligations - workshop og samle penge ind til indskud!

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind