Jeg har planner om at lave et viatuelt site, dersom udgangs punkt er rum for musik, billede, bøger og muligvis et ide foru, for disse.

Oplægget er til at starte med forskellen på at organiserer sig. Overordnet er det forskellen mellem org og com. Altså om det er viden og et fælles udgangspunkt der skaber organisationen eller om det er penge og markedsmekanismer og forskellighed i magtdeling der skal styrer verden i fremtiden

Selvfølgelig er det en åben diskussion, men jeg vil gerne tage udgangspunkt i organisationen - som er mit foretrukne element til fremtiden.

Jeg betragter Københavnskommune som en organisation på samme måde som FN er den ultimative overordnede organisation. Disse er åbne for påvirkninger og ideer/inputs fra borger eller mennesker i al almindelighed.

Hvis vi som første projekt skabte opmærksomhed på det at forene sig har fordele - som tidligere igennem historien har været med til ar skabe andelsbevægelser, højskoler og idrætsforeninger - kunne vi kvalificerer og åbne disse forummer www.kk.dk og www.un.org til det de vi ment som - nemlig et nærvær og en deltagelse i demokratiet og den organisation, der planlægger og udformer vores fremtid.

Samtidigt med udgangspunkt i ine tidliger erfaringer gennem Frontløberne ved jeg at at det at skabe en forening stadig har fordel og muligheder til fællesskabet i foreningens bedste. De evalueringer og rejse der blev foretaget skete gennem det overskud der kom igennem bidraget til organisationen.

Et udspil er at skabe en forening at skabe en forening der gennem kultur musik og folket påvirker vores udvikling væk fra konkurrence men i stedet skaber udvikling gennem frivilligt samarbejde med viden som grundlag for ideudviklingen af fremtidenssamfund.

Den politiske pointe er også at kultur og menneskelighed altid har udviklet sig over grænserne og den skandinaviske model med socialsikring er et mål andre lande og virksomheder prøver at efterligne eller skabe.

Vis de bidrag ved at tilkendegiv at du giver 25 kr. til etableringen af foreningen og send en kritisk kommentar eller en udvikling af ideen ind over, som det hed tilbage i firserne!

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Lyder interessant :-)

især med forening. Dog bil jeg lige pointere, at ren teknisk det er ikke altid lige til med sitet som denne. Vi er stadig i gang med forbedringer.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« November 2017
mantironstorfrelørsøn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Log ind