Enghave station i 1970-erne

Ode til Enghave Station

Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

Til EM i fodbold kaldte de sig Probably. Og en ting er sikkert. Det er properly ikke en særlig god idé, men Nicolai Wallner & Co som murbrækkere, at bebygge en industrigrund så brutalt at dens fremtidige beboere ikke kan få vejret for beton og glas og blokerede sigtlinier.

Dengang jeg skiftede skole. Det var i 5. klasse. I 1975. Der var det fordi min mor havde fundet ud af at mine klassekammerater på den lokale i Alsgade ikke kunne stave deres eget navn eller læse et Anders And blad, men til gengæld kunne få en vikar til at bryde sammen på under fem minutter, hvis ikke med andre metoder, så ved at springe op på bordet og lave helikopteren og at jeg pjækkede hele dagen og lavede ballade. Så skulle jeg gå på den fine Zahles og det var der mit forhold til Enghave Station for alvor begyndte.

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.
  • I disse dage afholdes i Kongens Have for første gang Royal Garden Market, en livsstilsmesse for både de jordnære og for feinschmeckere.
  • “Snyd dig glad” er bogen, der kan overraske og vise hvordan man kan gøre hverdagen sjovere og mindre kompleks. Den viser også hvordan man kan gribe de muligheder, som altid findes, men som vi tit går glip af, fordi det er svært at bevæge sig ud af komfortzonen. Sebastian Overgaard skriver på en sjov og håndgribelig måde om alle de ting, som ikke behøver at eksistere i dit liv.
  • Vi vil delagtiggøre Jer i en nat. En nat som forløb ganske roligt, omstændighederne taget i betragtning. Natten er oplevet og beskrevet af en af vores nære venner, som befandt sig i et kriseperiode, som vendte op og ned på hans liv og sat fokus på ærlighed og indentitet. Der er mange mennesker i Danmark, der kender og husker den mand under hans embedsperiode i København. Derfor valgte vi at bringe denne tekst på cph-art, teksten, som måske er bizar og surreel for nogen, men som er den skinbarlige virkelighed for andre. Virkelighed eller ej - vi synes historien er et fantastisk stykke litteratur, og vi er glade for at kunne fortælle at forfatteren ikke længere har brug for den form for bevidsthedsudvidende substanser.
  • Kære venner. Vi vil gerne skabe et sted i kunstens navn, hvor kunsten er i højsæde.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind