Carlos S. Alvarez

Kort film med flere lag

Filmen måtte ikke have lydspor, skulle være 60 sekunder lang og handle om menneskerettigheder. Carlos S. Alvarez har valgt en overraskende tilgang til emnet. I stedet for at proppe tilskuerne med åbenlyse budskaber valgte han at få dem til at tænke og få bygget historien op. Og netop dette fænger ved filmen.

 Hvad laver en lille knægt på 7-8 år, når alle hans venner strømmer hjem fra legepladsen for at se tegnefilm, og at han som den eneste ikke må få del i fornøjelsen, fordi hans mor mener, at det ikke er godt for ham? Han går hjem og tegner sine egne tegnefilm - frames, handlinger, talebobler. Måske var det netop denne proces, der har giver Carlos et brændende ønske om at lave film?

Man kan sige, at Carlos, der er reklamefotograf og har arbejdet med foto det meste af sit liv, stadig betragter film som noget, han er gift med eller i hvert fald vil giftes med, hvor foto er et sidespring eller rettere sagt en affære, der holder ham igang, indtil den rette mulighed dukker op.

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • Filmen måtte ikke have lydspor, skulle være 60 sekunder lang og handle om menneskerettigheder. Carlos S. Alvarez har valgt en overraskende tilgang til emnet. I stedet for at proppe tilskuerne med åbenlyse budskaber, valgte han at få os selv til at tænke og få bygget historien op. Og netop dette fænger ved filmen.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind