Karnavalskostumer af Steen Jespersen

Drømmen om den skønne dameskikkelse

Del

Det hele begyndte vistnok, da en lille dreng fik en drøm. En drøm om hans egen mor, som han mente, at hun så anderledes ud end hun gjorde.

Drengen blev fascineret af en dameskikkelse. En dame, der var stilfuld og elegant. Han ønskede så inderligt, at hans mor var sådan en dame. Altså en med pels og hat.  "Min mor gik jo ikke så meget op i tøjet," - siger Steen -  "men i min verden og i mine fantasier ville jeg hellere have en mor, der var stewardesse, en flot dame i lækre gevandter. I stedet for cyklede hun rundt i gummistøvler. Derfor var jeg meget utilfreds med hendes påklædning". Men det er ikke det nemmeste i verden at lave om på sin mors tøjstil, når man blot er 6 - 7 år gammel. Heldigvis fik drengen et par tvillingesøstre, som var tre år yngre end han selv.

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • I disse dage afholdes i Kongens Have for første gang Royal Garden Market, en livsstilsmesse for både de jordnære og for feinschmeckere.
  • I Fuzhou-provinsen i det østlige Kina har designer Ulla Hentze skabt en lille skofabrik, som både producerer kvalitetshåndværk efter Hentzes egne designs, men som også giver medarbejderne, som med få undtagelser er kvinder, gode arbejdsforhold og ordentlig løn. Arbejdsforhold som disse hænger ikke på træerne i det produktionsorienterede kinesiske erhvervsliv, som ofte ikke tilgodeser medarbejdernes behov for helt basale nødvendigheder som sæbe på toilettet og arbejdstider, som også giver muligheder for at hvile. ”Womenpowerfactory”, som skofabrikken i Fuzhou kaldes er således både et reelt produktionssted og samtidig en mental bevægelse for kinesiske kvinder, som igennem hele deres liv har været vant til at gøre, hvad chefen siger, uden at have mulighed for at påvirke deres eget arbejdsliv. Gennem arbejdet på skofabrikken kan de udnytte deres håndværksmæssige kompetencer til fulde, og samtidig udvikle deres selvrespekt i det mandsdominerede erhvervsliv.
  • Det hele begyndte vistnok, da en lille dreng fik en drøm. En drøm om hans egen mor, som han mente, at hun så anderledes ud end hun gjorde.
  • Det skabte røre og forundring i den danske modeverden da designerdoen Typisk Lesbisk i en håndevending fik det københavnske jet-settere i stort tal til at iklæde sig en helt almindelig hvid T-shirt med påskriften Typisk Lesbisk. cph-art går i clinch med klichérkierne og afdækker hemmelighederne bag en forfriskende portion mode med mening.
  • Er du til den slags tøj, som man ikke ser på hvert gadehjørne. Er du til unikt design? Tør du fremtræde anderledes og skille sig ud fra mainstream? Er du til nyt spirende kunst? Så Copenhagen Unfair sikkert noget for dig!
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind