"Bühne"

Bühne Spiel: Undergrundsteater med stærk fællesskabsånd

Del

Enghavevej's ”Basement” huser i denne måned årets undergrundsteater-festival: "Bühne Spiel". Det er Københavns største undergrundsteaterfestival, og er sat i gang af foreningen "Bühne”.  Der er 9 forskellige forestillinger, som vil blive vist frem til slutningen af oktober. cph-art var talte med festivalens styregruppe inden festivalens start. Vi talte om "Bühnes" udgangspunkt, om at lave teater og ikke mindst om fælleskabet.

Vi sidder i et af Husets små rum under taget i Rådhusstræde. Der er fire mennesker: Viktoria Hammer-Jakobsen, Thomas Vilhelm Larsen, Rasmus Leckband og Sika Pedersen, som danner styregruppen for "Bühne Spiel". "Bühne Spiel" er er resultatet og den årlige kulmination af "Bühne"s arbejde.

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • Enghavevej's ”Basement” i huser i denne måned årets undergrundsteater festival: "Bühne Spiel", Københavns største undergrundsteaterfestival der blev sat i gang af foreningen "Bühne”. Det er 9 forskellige forestillinger, der vil blive vist der frem til slutning af oktober. cph-art var ude og snakke med festivalens styregruppe inden festivalens opstart. Vi fik snakket om "Bühnes" udgangspunkt, om at lave teater og ikke mindst om fælleskabet.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind