Livsstilsmesse i Kongens Have

Royal Garden Market - et grønt stykke paradis i København

I disse dage afholdes i Kongens Have for første gang Royal Garden Market, en livsstilsmesse for både de jordnære og for feinschmeckere.

De mange telte og boder der pryder haven giver en hyggelig, lidt nostalgisk stemning, der på en og samme tid minder om et loppemarked for livsnydere, men også som en romantisk tur i skoven. Programmet er vidt og varieret - fra Tina Lund til Mette Blomsterberg, elever fra den Kongelige Ballet og Chili Klaus, der alle optræder på den centralt beliggende scene. På den måde sikres underholdning for alle aldre på tværs af interessegrupper.
Den Kongelige Balletskole danser "Morgendis" til messen

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • I disse dage afholdes i Kongens Have for første gang Royal Garden Market, en livsstilsmesse for både de jordnære og for feinschmeckere.
  • Capoeira er en kampkunst, der har et nært slægtskab til dansen. Underviser Steen Møller fortæller her om den livsfilosofi der ligger bag bevægelserne, og hvad man i dag – danser eller ej - kan bruge capoeiraen til.
  • Det blev til et stor oplevelse, da vi besøgte den lille og godt proppet cirkus i Ørestadens Byparken. I går var det LES COLPORTEURS: et fransk gruppe, der gæstede Københavns nye kvarter i forbindelse med Ny Cirkus Festival 2008, arrangeret af Københavns Internationale Teater.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind