GinaThorstensen "collageblue"

Trailerparkungdommen

Trailerpark Festival har siden deres start præsenteret en række fantastiske, frenetiske, fabelagtige, forrygende futuristiske festivaler og gør det uden tvivl igen i år. Festivalens kunstdel er som de forrige år en righoldig skatkiste af utæmmet kreativitet.

Rimon

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • Trailerpark Festival har siden deres start præsenteret en række fantastiske, frenetiske, fabelagtige, forrygende futuristiske festivaler og gør det uden tvivl igen i år. Festivalens kunstdel er som de forrige år en righoldig skatkiste af utæmmet kreativitet.
  • Andrey Bartenev er en russisk multikunstner, der er inviteret til København for at designe udstillingen om Det Kongelige Biblioteks største skatte, der åbner den 9 maj og vil løbe over 3 år med løbende udskiftning af genstande.
  • Trailerpark Festival leverede igen i år brugskunst i særklasse. Journalisten Morten Friis kiggede indenfor og med sig havde han kunstneren Michael Reinhold Kjær der fortolkede trailerparkkunsten.
  • Hvor er billedkunstfaget i folkeskolen på vej hen?
  • Fedag d. 15/1 var vi nogle stykker, der, trods heftige tømmermænd, fik slæbt os ud til intet mindre end en gallerirundfart i området omkring Kgs. Nytorv. Der var ferniseringer en masse den aften, og man kan roligt sige, at man kunne have fået klodens største bøhmand på, hvis man havde tømt et glas/en flaske/et dåse hvert sted, som der var lagt op til. Men nej: Der skulle ikke køres kultur-bumsestil, men studeres billedkunst med et klart hoved, så aftenens oplevelser kunne formidles nogenlunde nøgternt her senere.
  • Topmødet har givet anledning til at København har eksploderet i et overflødighedshorn af klimaorienteret kunst, som har sandsynligvis har til formål at oplyse om konsekvenserne af den globale opvarmning og inspirere til løsninger. Udstillingen af klimakunsten finder sted på museer, institutioner og ikke mindst i det offentlige rum, hvor beskueren konfronteres med forskelige optikker på den øjeblikkelige situation, og den fremtidige ifølge visse klimatologiske beregninger. Når man går i byen som herboende københavner eller klimatopmøde-gæst, kan man ikke undgå at blive konfronteret med værkerne.
  • Rethink The Implicit, Den Frie Udstillingsbygning, Rething Relations, Statens Museumfor Kunst, Art & Climate Change,
  • Islands Brygge har udviklet sit til et sandt kunstmekka. En af de fremmeste i kunstens tjeneste er Christina Wilson. I tæt parløb med sine kunstnere sætter hun nye dagsordener for den moderne kunst.
  • Kunstens skadestuer åbner over den ganske verden og giver kunsten en unik mulighed for at udtrykke sig politisk.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind