Marmorkirken, København

Jonathan Ofir og "Copenhagen Soloists" - interview med koncertmesteren

Kammermusikensemblet Copenhagen Soloists fremfører Johann Sebastian Bachs Messe i H-mol i Marmorkirken d. 11 december kl. 16 og i Helsingør domkirke d. 12. december kl 19.30.

 

I interviewet fortæller koncertmester Jonathan Ofir om den barokmusik, som Copenhagen Soloists har specialiseret sig i, om orkestret i almindelighed og om hvordan det hele bliver financieret. Vi hører om, hvad der særligt kendetegner barokmusik og gør den til noget specielt, og om hvordan det er at arbejde med en så sammensat gruppe af førende danske og internationale solister.

Video: Zenia Grynberg
Tekst: Jørgen Bitsch

.

 

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • I interviewet fortæller koncertmester Jonathan Ofir om den barokmusik, som Copenhagen Soloists har specialiseret sig i, om orkestret i almindelighed og om hvordan det hele bliver financieret. Vi hører om, hvad der særligt kendetegner barokmusik og gør den til noget specielt, og om hvordan det er at arbejde med en så sammensat gruppe af førende danske og internationale solister.
  • cph-art har talt med den herboende bosniske sopran, operasanger Radmilla Rajic Njue, om kunstnerrollen, de kulturelle forskelle, det kunstneriske uddannelsessystem og hvad der sker, når virkeligheden for alvor banker på.
  • To danske kirker og det Russiske Kulturcenter har taget initiativ til at præsentere to ukrainske stjerner fra Kievs Statsopera for danske operaelskere. Det er de to internationale prisvindere Taras Shtonda og Anastasiya Titovych.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind