Per Wium og Thomas Vilhelm hos Per

Roll over Beethoven

Video: Zenia Grynberg

I sommers var jeg, i selskab med Thomas Vilhelm, forbi Per Wium, hvor vi lavede et interview om Beatles og dens indflydelse på den danske musikscene.

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

artikler
  • I 1963 gav The Beatles den fuld skrue med en tempofyldt version af det gamle Chuck Berry nummer ”Roll over Beethoven” – seks år senere lod John Lennon sig inspirere af den store tyske komponists musik til en af sine egne sange. Var bandet mon blevet mere finkulturelle og nysgerrige med årene? Nyd videoen og få svaret af den store Beatles-kender Per Wium.
  • cph-art har sendt en garvet Roskilde Festival-gænger i felten og her får du hans bittersøde reportage fra en festival, der ikke rigtig er, hvad den har været.
  • or 50 år siden stod seks fyre med halvlangt hår i alderen fra 18-20 år for første gang på en scene under bandnavnet The Rolling Stones i kælderen på det legendariske spillested The Marquee Club i London.
  • “When Saints Go Machine" var det band der åbnede Orange scene på Roskilde festival i 2010. Vi talte med bandets keyboardspiller Simon Muschinsky og bringer her noget af essencen i vores dialog.
  • Jeg har lyttet til Emilie Autumn siden 2006, og vil derfor vove at påstå, at jeg er en ’kender’ indenfor hendes univers, der tager udgangspunkt i hendes egen historie og sindssygehospitalet ”The Asylum for Wayward Victorian Girls”. Derfor var jeg meget spændt og nervøs, da jeg stod med billetten i hånden og iført hjemmesyet kostume og kæmpe plateaustøvler marcherede imod Pumpehuset for at opleve min store heltinde ’live’. Eftersom at jeg kender alle hendes numre så godt, havde jeg meget store forventninger, men jeg var nervøs for, at jeg måske ikke ville få dem indfriet.
Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind