ubetinget og evig?

zenia grynberg grafik, detalje

Den evige ubetingede kærlighed findes ikke. Man kan føle den i kortere eller længere perioder, hvor den går over i den mere jordnære relation hvor man kan have sine tvivl, skænderier, højdepunkter og dybe huler.

Del

Man kan prise sig lykkelig, hvis man har oplevet at kunne elske en anden ubetinget, men man kan ikke forvente at den tilstand varer livet ud hverken hos sig selv eller den anden. Der kommer hverdag, der kommer uenigheder og konflikter, det kommer tidspunkter, hvor man føler at man bliver ikke hørt eller hvor man er ikke i stand til at rumme det der blev sagt.

Det betyder ikke at kærligheden er død, det betyder blot at den levende og har brug for at være passet på. Det betyder at man skal ikke ta’ sin elskede for givet og man skal ikke lade sig selv være taget for givet. Det betyder, at man elsker ikke længere af sig selv, men man skal pleje den fælleskab, som er der. Det betyder at man skal anstrenge sig lidt mere for at give plads til den anden, det betyder, at man skal lære at rumme lidt ekstra - det kommer ikke længere af sig selv.

Den evige ubetingede kærlighed findes ikke. Uanset hvor meget ønsker vi at få den. Det er et øjebliksgave, som man skal passe godt på, men som bliver ikke ved uanset hvad. Hvis man forventer at den bliver ved, så bliver man slemt skuffet og så er man dømt til den evige håbløse jagt.

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

kærlighed og andet

Jeg skriver om kærlighed her, fordi det er mit blog, og jeg skriver lige nøjagtig det jeg vil skrive her.
Hvad din video har at gøre med min kærlighed ved jeg ikke.

Hvem er "lille glade hjælper" ved jeg hellere ikke. Hvis du mener at du vil bidrage med noget, som er ikke et tom snak, så lad være med at være anonym, selv om jeg kan formode hvem du er.

?

Døde den her? Jeg antog, da du allerede har bragt det første link til debatoplæg i jan., vi nu kunne komme lidt videre. Tingene tager virkelig sin tid på dette sted, hvorfor er det nødvendigt? Man skal virkelig ville jer og dette site for ikke at miste tålmodigheden. Det her kan gå meget, meget hurtigere. Vil du høre hvordan, eller skal denne søgen heller ikke deles med andre brugere af internettet? I tager jer så bevidst ud, ønsker at være ansvarsfulde, bidrage til samfundet. Videoen + tillægget, som du så mener ikke er relevant for dette site, var et oplæg. Er det svært at se? Har du taget dig tiden til at se nærmere på det? Hvorfor skriver du om kærlighed? Var det ikke meningen med en reaktion derpå? Jeg har mange sprørgsmål endnu, det burde du også have, ønsker du mere liv til cph-art .. som mere og mere blot er cph-.

VH den lille glade hjælper.

Linken til Youtube

"Denne video er ikke længere tilgængelig på grund af et krav om ophavsret fra PETER JOSEPH/ GENTLE MACHINE PRODUCTIONS."
Så kan jeg ikke rigtig se hvad meningen var ...

fremtidens kærlighed

..et lille indspark til din blog her: http://www.youtube.com/watch?v=4BA5TlH0xCs afgør selv, om du synes, emnet skal tages op her på siden.. men det er din overlevelse, vi her taler om.

vh den lille hjælper.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind