gangsta gangsta desvaerre

Gangsta Gangsta desvaere

Saa har jeg faaet set traileren til den nye nordvest film, Kidd troner frem i foerste frame. og saa er stilen vel lagt i den nye Michael Noer film. Det blir gangsta (desvaerre) nu er Kidd ikke den der skriver de mest gadede tekster, saa han er vel fin nok der. Men selvom han laller lidt i sin rap, er det stadig en del af den nye nv-kultur der er ved at blive smart. den haarde fyr fra nv. Og det er en skam. Kesi og hvad de andre nu ogsaa hedder.
At der bliver koert saa meget paa den haarde type indvandrer giver nemlig et daarligt billede af kvarteret og fange nogle af de lokale i daarlige forbilleder og en identitetsskabelse som nv-badboy.
Ikke fordi Noer ikke maa lave haarde og socialrealistisk film. Jeg var selv begejstret for R. Jeg synes ogsaa godt om pusher og Nordkraft. Det eneste jeg egentligt har imod den nye film, er netop navnet: Nordvest.

Udgiv indhold
nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« November 2017
mantironstorfrelørsøn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Log ind