Sommer i København

Foto Nemirax

Alnair sad ved et cafébord foran “Europa” - et af Københavns mest centrale og afsindigt kedelige steder. Sommeren var på hæld eller var det efteråret der var ved tage fat? Det var ikke længere så varmt at man rendte rund i klipklappere eller sandaler, det var blevet sko-tid og det var hun egentlig glad for. Hun kunne godt lide at gå i sine højhælede sko, der løftede hende op over mange af hendes veninder og over nogle af hendes mandlige venner.

Det var egentlig lidt sjovt at se ned på dem. Hun sad med en helt almindelig kop kaffe og ventede på en veninde der altid plejede at være forsinket. Hendes blik fald på en mand ved bordet overfor. Han lignede ikke en turist – mere en der lige som hende ventede på nogen. Manden var den maskuline type, egentlig ikke særlig køn. Grovskåret ansigt og grå stænk i håret viste at vedkommende var klart over de 45. Jakkens kvalitet udstrålede orden i økonomien. Der var noget ved dette ansigt der var både tiltrækkende og skræmmende på samme tid. Man kunne fornemme en bestemt person med en fast vilje. Hun kunne se at hvis hun stod op ved siden af ham i sine stiletter, skulle hun stadig kigge op for at se ham i øjnene.

Det var egentlig en rar tanke. Hun flyttede blikket over hans brede bryst ned til hans store hænder der holdt på et dugget ølglas med det faste hvide skum over den lyse øl. Den stærke hånd afslørede manden, der var mere end kontorarbejder og fingre der kunne klare mere end computertasterne. Man kunne gætte sig til at det var en stor mand på alle områder. Sejlede han? Det kunne godt være, da ansigtet virkede vejrbidt, dog velplejet. Han sad med de strakte lange ben i lidt afslappet stilling. Klokken var også ved at være over 4 om eftermiddagen og det var nok ikke et forretningsmøde han ventede på. Alnair krydsede benene, samtidig med at hun prøvede at jage tanken om manden bort. Det var svært, da hans store skikkelse udstålede en eller anden form for maskulin charme, som det var svært at modstå. Hun kunne mærke sin krop og hvordan den reagerede på synet af den ukendte mand.

Det var godt at der ikke var nogen der kunne se hvordan hendes bryster skiftede form i bh'en, dog ville opmærksomme blikke afsløre at hendes læber blev fyldigere og munden havde åbnet sig en smule – nåh jo, hun skulle bare drikke den kaffe. Koppens kant var kølig. Der var ikke så meget kaffe tilbage, så hun skulle løfte koppen op foran ansigtet for at drikke den ud. Gemt bag koppen kunne de nysgerrige øjne betragte manden mere diskret. Hun kunne mærke varmen ved synet af ham. Kanten af strømperne, kanten af trusserne, kanten af bh'en – hun kunne mærke alt der rørte ved hendes hud på dette tidspunkt. Hun kunne forestille sig, hvordan hun rejste sig op og gik hen til manden, der ville kigge op på hende – sådan, som han sad der nu.

Hun kunne ønske sig at hans store håndflade ville røre ved hendes ben i de silkeglatte strømper. At den blev ført nærmest per automatik op til kanten af strømperne, hvordan hans fingerspidser ville møde den blottede hud og hvordan den blottede hud ville reagere på berøringen. Hun mærkede pulsen der slog igennem hendes underliv og hun mærkede blodet, der strømmede inde i hende. Hun mærkede sulten efter noget, der kunne opfylde og udfylde hende, som hun så gerne ville tage imod. Hans blik var rettet mod kanalen og Thorvaldsens museum og hun kunne se en kvinde der var på vej over Højbro Plads i retning af cafeén. Da kvinden kom tæt på rejste manden sig, gik hende et par skridt i møde og kyssede hende velkommen. - Undskyld, jeg kunne ikke komme før! - den fremmede kvinde og venindens stemme hev Alnair ud af hendes fortryllelse. Alt var ved det gamle.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind