Snevejr

For den rigtige oplevelse, start video inden du begynder at læse! ;-) God fornøjelse!

Det sneede og de hvide fnug prikkede i ansigtet med deres kolde berøring. Vinteren er kommet for alvor og lovede en hvid Jul. Det var frostvejr og den nyfaldne bløde og dunagtige sne knirkede under hendes fødder.

Snefnuggene dansede under lyskegler - og der var rigtig mange af dem. De glimtede i natten og man kunne sætte Tjajkovskijs “Svanesøen” til deres dans for at fuldendte skønheden.

Den tætte sne satte sig på tøjet, træer, elmaster og ledninger og bragte et lyst blåligt skær over alt. Al gik og nød synet og lyden af den knirkende sne. Det blæste lidt og sneen begyndt at danne driver. Den skar også mere intenst i ansigtet, så man skulle vende sig bort fra vinden.

Hun var på vej til Søndermarken. Egentlig et ret mærkeligt sted, tidspunktet og vejret taget i betragtning. Synet af snebelagte grene har altid fortryllet hende – hun elskede de billeder og ville fylde sit sind med dem. 

Parken var tom – det var for sent både for at løbe og lufte hunde. Hvem også gad lufte hunde her midt om natten? Der var mørk af skygger, der dannede en skarp kontrast til sneens hvidhed. Hun gik op ad stigen. Pludselig hørte hum lyden af skridt bag sig. De nærmede sig. Hvem kunne være her på dette tidspunkt? Det var lidt foruroligende... Hun vendte sig om og så en høj mandeskikkelse. Hmm… Der behøver vel ikke at ske noget, vel? Sneen dæmpede lyden af skridt, men hun kunne fornemme at manden nærmede sig. Måske skulle hun dreje? Men hendes mørkeblå vinterjakke ville være synlig uanset hvad hun ville gøre. Nu ville det have været en fordel, hvis den var hvid.

Den høje mand kom tæt på. “Så sent og helt alene? Hvad laver man her?” - spørgsmålet lød ganske uskyldigt.

Hvad gør jeg nu? Skal jeg løbe væk? - tanker strømmede gennem hendes hoved. “Jeg nyder natten – kan godt lide at se på sne” - det var da godt nok ikke et særlig klogt svar, men hvilken forskel skulle det gøre? “Er der noget andet du kan lide sent om natten?” - manden tog fat i hendes skuldre og pressede hende væk fra stien og ud i mørket, der hvor snelaget var blevet tykt og blødt. Hun vred sig, men han holdt fast. Skulle man skrige? Løbe? Det var nok for sent. Han var allerede i gang med at åbne hendes jakke med den ene hånd, mens han holdt hende fast om halsen med den anden. Hans stærke fingre holdt fast, men gjorde ikke ondt. Hun kunne dog mærke at hvis hun ville gøre modstand, så var hans hænder store nok til at gøre hende tavs.

Hun prøvede at slå fra sig, men grebet om halsen blev hårdere. ”Hvordan kommer jeg fri?” Hun prøvede at spille medgørlig, mens han lynede sine bukser ned - hun kunne se at der ingen underbukser var under. Hans erigerede lem strittede ud i frosten. 

Så er det NU – hun rev hans hånd væk fra halsen, vendte sig om og løb uden at se sig for – bare frem, bare væk... Det var svært at løbe i de varme og tunge støvler igennem denne efterhånden dybe og bløde sne når fødderne sank næsten helt i. Hun blev indhentet efter et par skridt og væltet ned i sneen. Den kolde sne brændte på hendes nøgne hud i den åbnede tykke vinterjakke. Det var kun en korsage og en strømpeholder, der holdt et par tynde og silkeglatte sorte strømper oppe. Hendes underliv var blottet både for trusser og for den unødvendige behåring. Hendes næsten nøgne venusbjerg og lår ramte sneen og hun kunne mærke kulden i skridtet.

Manden faldt over hende og holdt hende nede: “Hvor skulle du hen, din dumme tøs?” Han vendte hende hurtigt om – den røde korsage havde nu fået den hvide sne på, der havde sat sig i mønstret og understregede korsagens blonder. Men nu lå hun på ryggen. Jakken havde foldet sig til side og hendes bagdels bare hud lå på sneen. De hvide fnug satte sig på de tynde sorte strømper. Han masede sig ind over hende, ind i hende… han stødte ind i hendes blottede og fugtige indre, mens hans hænder holdt hende fast, kraftig og dybt ned i sneen. 

I de grove stød mærkede hun hans liderlighed og hans passion inde i hendes bløde og glatte indre der dirrede efter ham. Hans dybe stød var ventede og yderst velkomne, på trods af den ydre kulde. Han ramte det helt rigtige sted helt inde i dybden, ligesom han plejede at gøre … hun slappede lidt af og lod ham styre. Hendes indre var ved at eksplodere i takt med hans bevægelser og den syvende himmel var rigtig tæt på da hun valgte at være drilsk. Den kolde sne der var så tirrende for blot et par minutter siden, begyndte at føles lidt for koldt. 

 – Gider du ikke rette min jakke under mig? Det er lige lovlig koldt at ligge med bar røv i sneen, sagde hun grinende.

Han stoppede og trak sig en smule ud, så hun kunne løfte numsen, mens han spredte jakken under hende med den ene hånd. Der slap han hendes hånd, og mens han rettede jakken greb hun en håndfuld af den bløde hvide sne. Den blev kastet i hans ansigt lige så snart han blev færdig med jakken. 

-Hvad laver du? – grinte han og pillede sneen ud af øjnene. Hun løftede sig og med en hurtig og stærk bevægelse med hele kroppen vendte hun dem om, så det nu var hende, der var øverst.

Hun gav sig til at ride ham mens han lå nede i sneen og grinede. De grinede begge to – især når det blev hans tur til at smide en håndfuld sne efter hende og rullede hende om på ryggen igen.

De kunne ikke fortsætte med forehavendet – der gik for meget snekastning og grin i det hele – til de blev helt hvide i overtøjet og helt våde og kolde i den smule undertøj de havde på. 

Det gjorde heller ikke noget. Hans lejlighed lå lige ved siden af på Vesterbrogade og der ventede den varme kakao med flødeskum, gløgg, æbleskiver og bodypaint, lavet af den fineste chokolade.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind