Det moderne astrologi og spørgsmål om troværdighed.

Det er mange, der anser astrologi som et nemt måde for at få penge ud af naive mennesker. Således bliver den også behandlet - som noget skummelt sjusk. Desværre sådan et syn har også sin berettigelse Hvis man ser et google - annonce om astrologiske ydelser, så kan man hurtig finde et tilbud om personlig horoskop for 226- kr. Magen til utroværdighed kan man dårlig finde! For de penge kan man ikke få andet end computerkompileret horoskop, uden at et levende menneske vil have tid eller lyst til at kast blik på den. Det er UMULIG at lave horoskop via computer, da der findes ingen programmer, der har alle de nødvendige udregninger inkluderet og som vil kunne lave den rigtige analyse ud af helheden. På den måde et “personlig horoskop” for 226- kr. ikke andet en svindel.

Et personlig horoskop kræver et stort arbejde og analyse som indtilvidere ingen astrologiske programmer kan gøre. Men! Dem som ved ikke bedre kan sagtens nøjes med udskrift fra computeren for at læse den, blive skuffet og erklære astrologi for plattenmageri - som den - lige i DEN form ren faktisk ER! Historisk set sker det fordi de store dele af den viden, som gjorde astrologien til kraftfuld prognose og planlægnings redskab blev mistet gennem tiden. De blev erstattet med nyoptagede planeter, såsom Neptun, Uranus, Pluto og andre asteroider. Den anden myte er at man kan ændre noget. Man kan blot vide at det sker og være bered. Men! Når astrologien begyndt at lave fejl og mange af prognoser gik ikke i opfyldelse, så ville det være oplagt at sige, at det sker fordi man har ændret sig selv eller omstændighederne. Fænomenet kaldt for: astropsykologi kom på banen. Den lagte til side den astrologiske grundvigen og begyndt at fortælle til individet om .. om de ting man enten stort set ved i forvejen om sig selv. Det moderne astrologi stadig i stand til at lave et prognose, men nøjagtighed vil fejle under alle omstændigheder. Man kan også ofte “opfinde” begivenheder. efter astrologiens ønske - perioder, hvor det er måske ikke sker ret meget reelt, men fortiden man man bide folk i hvad som helst fra den psykologiske og spirituel vinkel, hvis man ønsker det. Om astrologien er spirituel? Er meteorologien det? Det er blot håndværk - udregnings instrument i de dygtige hænder. Eller snak om noget ukonkret og unyttig hos den, som blot tror at de kan noget. Falsifikation - hvis det er horoskopet for lidt over 200 kr.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind