Signalhuset modificeret i Photoshop

Udtryk dig på Signalhuset

Udtryk dig på Ørekunst

af Kim Stig Andersen

"Jeg føler det inderligt, jeg kunne umuligt blive forelsket her, i det mindste ikke på gade, som dog i nogenlunde krumme byer er muligt. Al varme, al bevægelse, al kærlighed er rund, eller i det mindste oval, spiral eller på en og anden måde bugtende. Kun det kolde, det ubevægelige, det ligegyldige, og selv det hadefulde er snorlige og kantet. Stod mennesker, for eksempel, til felts i grupper, i runde kredse i stedet for i rækker og geledder, ville de danse i stedet for at slås!"

Del

 Det overstående citat skrev Jens Baggesen i forbindelse med besøget i den snorlige ordentlige by Mannheim, hvor gadebilledet ikke veksler.

Om citatet er korrekt, skal jeg ikke gøre mig klog på, da jeg aldrig har besøgt Mannheim, til gengæld bor jeg i Ørestad, som det ovenstående citat også kunne passe på.

Dette emne er blevet nok så meget behandlet før, så det vil jeg i denne artikel undlade at gøre, jeg vil i stedet for præsentere jer for en ny ide, der vil få jeres kunst ud, og samtidig skrige til politikerne at vi vil have et kunstcenter i Ørestad snarest.

Signalhuset i Ørestad, sådan som det er nu. Gråt og kedeligt.

Signalhuset vil blive vores plakatsøjle

Kollegiet Signalhuset ligger centralt i Ørestad City, lige ved siden af Skandinaviens største shopping-center Fields.

Vi har fået mulighed for at udtrykke os på pladsen foran kollegiet, dette vil højst sandsynligt blive gjort med en container med malerier, men ydermere og nok i særdeleshed udenfor. Derfor, hvis du er skulptør, bygningsmaler, installationskunstner eller noget helt fjerde, der arbejder med  materialer, som kan holde til at stå udenfor, får du hermed muligheden for at være med til at påvirke en af Københavns nye bydele. Hvis du finder dette interessant, så kontakt brugeren "Signalhuset kunst" her på CPH-art.

Foto: Louise Kristensen

 

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.

Finansiering

Som alt andet i verden, kan kunsten her desværre heller ikke skabes uden et økonomisk fundament. Derfor søger vi med lys og lygte efter sponsorer, der kan hjælpe med alt fra maling til stilladser og andre redskaber og øvrig finansiering af projektet.

nye artikler
Syre
Copenhagen Psych Fest leverede toppræstationer i øst og vest, nord og syd. Hele Staden blev omdannet til et hvepsebo af livsfarlig og livsbekræfigende lyd. Vi tog en tur i kanen. Here it goes:

læs mere

Ode til Enghave Station
Ode til Enghave Station - Nu er den død, Enghave Station, og med den en epoke.

læs mere

Everybody comes to Rick's
I hjertet af den ungarske hovedstad Budapest, lige ud til vandet, er at finde en museum-café. Mere usædvanlig er dens ejer, der også bestyrer tre restauranter, alle indenfor 100 meter af caféen. På sin vis er denne privat ...

læs mere

Event kalender
« August 2017
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Log ind